top of page

PROFIEL

Betrokken.net bestaat sinds 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een netwerkorganisatie met een vaste kern van professionals op het gebied van verandermanagement, interne communicatie, onderzoek, training en coaching.
 
Wij hebben inmiddels veel ervaring met digitalisering: Digital workplace, OKR (Objectives and Key Results), Workflow, Brand management en Customer Support (CRM).
Jeroen Prnk

Jeroen Pronk

Lead consultant 
 

  • linkedin-square
  • Wix Twitter page

Jeroen is sinds 1992 werkzaam op het gebied van interne communicatie. "Ik werk graag en hard aan veranderingen die organisaties beter, sneller en goedkoper maken. De komende jaren zullen organisaties met fundamentele veranderingen te maken krijgen. De bestaande IT-applicaties gaan bij veel organisaties op de schop. Hoe kun je medewerkers optimaal betrekken bij deze uitdaging? Dat is de vraag waarover ik graag meedenk en de ervaringen vanuit Betrokken.net deel."

Betrokken adviseurs

De adviseurs in het Betrokken.netwerk zijn communicatief sterk. Wij kunnen omgaan met weerstand en zijn enthousiast. Invoering van IT-applicaties vergt inlevingsvermogen. Elke organisatie kent specifieke applicaties waar medewerkers hun voordeel mee kunnen doen, mits ze weten hoe ze de applicatie optimaal benutten.

Interesse?

Laat het weten, dan gaan we kennis maken! Ik deel graag de ervaring vanuit Betrokken.net. Dit soort gesprekken helpt om ideeën op te doen. Zijn er in uw organisatie IT-applicaties die uw medewerkers nog niet goed begrijpen?" 

Jeroen Pronk, Lead Consultant

bottom of page