DIENSTEN

Digitalisering gaat verder dan een eenmalige actie. Goede analyse vooraf zorgt voor stakeholders die bijdragen aan de invoering en aan het eind van het project tekenen voor de in beheer name.
STRATEGIE


Wij werken met een checklist waarin alle aspecten op een rij staan. Samen met u en de relevante stakeholders doorlopen wij de checklist om een strategie te vormen voor de best mogelijke manier van invoering.Op basis van de strategie werken wij de invoering verder uit in producten zoals: interne communicatie, trainingsaanpak, logistiek, projectmanagement, monitoring en het draaiboek voor de invoering.

INVOERING

 

Voor de invoering zelf beschikken wij over adviseurs en experts in het Betrokken.netwerk. Uit dit netwerk formeren wij teams met die samen met uw medewerkers digitalisering richten op het gewenste resultaat.NAZORG

 

De nazorg begint eigenlijk al van het eerste moment van digitalisering. Wij monitoren voorafgaand aan de invoering alle reacties van (test en key) gebruikers. Met die feedback kunnen wij anticiperen op het moment van "live gaan".De nazorg eindigt met de overdracht van goed opgeleide gebruikers aan de beheerorganisatie.

© Betrokken BV