top of page
  • Foto van schrijverJeroen Pronk

Intranet is meer dan interne communicatie


Een intranet biedt mogelijkheden om de zakelijke doelstellingen van een bedrijf te ondersteunen. Je hebt het dan over ketensamenwerking, procesoptimalisatie, transparantie en transactieafhandeling. Deze toepassing van intranet vergt nauwe samenwerking tussen de kernfunctie van een bedrijf en ‘de eigenaar’ van het betreffende intranet.

In veel bedrijven is de afdeling Communicatie de eigenaar van het intranet. Hoe geef je vanuit de afdeling Communicatie leiding aan de meer verregaande toepassingen van intranet? In dit artikel uit 2002 dat is verschenen in De Communicatievraagbaak vind je een overzicht en werkwijze. De techniek is verder ontwikkeld, maar de aanvliegroute is hetzelfde. Juist een communicatieafdeling is goed in staat om meerdere belangen af te wegen in de verschillende fasen van een wat meer verregaand intranetproject.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het nieuwe werken: waarom zou je?

Het nieuwe werken is een verzamelterm voor nieuwe afspraken tussen werkgever en werknemer. Vaak komt het uit op de vraag: “mogen we nu thuis werken?” Of het gaat om de invoering van software waardoor

Comments


bottom of page