top of page
  • Foto van schrijverJeroen Pronk

Leuk om te zien


Marcel Kolder en Hans van Vollenhoven waren mijn bazen toen ik in 1992 als werknemer nummer 1 begon bij ORCA. Vijf jaar later ben ik verder gegaan. Een recordduur in dienstverband voor mij. Nooit meer geëvenaard daarna.

Orca bestaat helaas niet meer. En daarom ga ik nu weer eens de internettijdmachine gebruiken. Het archief doet geen recht aan die sterke naam en huisstijl. Maar toch zie je iig dat strakke logo met die Bembo-letter. Chapeau!

#Communicatie #Internet

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het nieuwe werken is een verzamelterm voor nieuwe afspraken tussen werkgever en werknemer. Vaak komt het uit op de vraag: “mogen we nu thuis werken?” Of het gaat om de invoering van software waardoor

bottom of page