top of page
  • Foto van schrijverJeroen Pronk

Minor Interne Communicatie


Vanochtend gestart met de minor Interne Communicatie bij de Hogeschool Rotterdam. We starten met een beperkte groep. De groepsgrootte (11) maakt het mogelijk om dieper op de stof in te gaan. De eerste module gaan we het hebben over Internal Branding. Het boek van o.a. Mark van EckInternal Branding in de Praktijk” staat in deze module centraal.

Tijdens de minor analyseren we beschikbare informatie over internal branding en verkennen we de relatie tussen internal branding en interne communicatie. Een tijdje terug alweer verscheen dit goede basisartikel over internal branding en de meerwaarde voor kennisopbouw en communicatie. Het artikel is gebaseerd op exploratief onderzoek naar de mogelijkheden om het merk te gebruiken als bindende factor die samenwerking versterkt en de medewerkers perspectief beidt om uit te blinken.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het nieuwe werken: waarom zou je?

Het nieuwe werken is een verzamelterm voor nieuwe afspraken tussen werkgever en werknemer. Vaak komt het uit op de vraag: “mogen we nu thuis werken?” Of het gaat om de invoering van software waardoor

Comments


bottom of page