top of page
  • Foto van schrijverJeroen Pronk

What you like is what you see

Binnenkort ga ik met mijn zoon (Bas) naar London. We hadden het er laatst over. Ik vroeg hem toen: “waar wil jij naar toe in London?” Hij noemde direct het glijbanenmuseum. Ik had er nog nooit van gehoord en ik vroeg hem hoe hij het museum kent. “Oh, ik heb er een keer over gehoord in het jeugdjournaal,” zei hij.

En ja hoor, ik vond als snel de links naar het museum. Dus binnenkort zit ik in het Tate Museum op de glijbaan. De glijbanen zijn ons reisdoel nummer 1. Nog voor nummer 10.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het nieuwe werken: waarom zou je?

Het nieuwe werken is een verzamelterm voor nieuwe afspraken tussen werkgever en werknemer. Vaak komt het uit op de vraag: “mogen we nu thuis werken?” Of het gaat om de invoering van software waardoor

Comments


bottom of page