top of page
  • Foto van schrijverJeroen Pronk

Prometheus Rising

Onlangs had ik een inspirerend gesprek met Albert Hofstede over de manier waarop bedrijven hun interne communicatie aanpakken. Hoe kan het zijn dat ‘buiten de poort’ zo enorm veel gebeurt en dat je binnen bedrijven daarvan zo weinig terugziet. Inhakend daarop stuurde hij mij de link naar dit filmpje over een toekomst van het medialandschap. Lees vooral de comments op Youtube. De discussie is interessant en legt ook alternatieve toekomstscenario’s bloot.

Natuurlijk verandert het medialandschap: we gaan van een ‘push’ model naar een ‘pull’ model. Je kunt (deels nu al) altijd & overal elke content krijgen. Dat wordt steeds makkelijker. De kwaliteit van de content zal de wens van de afnemer weerspiegelen. Het ‘verheffen’ van de massa zal moeilijker worden. Ook het ‘overvallen’ met reclame zal moeilijker worden. We hebben het over een toekomst, want wellicht steken de grote kabel- en telecombedrijven in de V.S. een stokje voor de grote enabler van dit alles: het open internet. Zie het filmpje hieronder. 2025 is nog een eind weg en vooral een aangelegenheid die zich lijkt af te spelen in de V.S.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het nieuwe werken: waarom zou je?

Het nieuwe werken is een verzamelterm voor nieuwe afspraken tussen werkgever en werknemer. Vaak komt het uit op de vraag: “mogen we nu thuis werken?” Of het gaat om de invoering van software waardoor

Comentários


bottom of page