top of page
  • Foto van schrijverJeroen Pronk

Hoe verkoop je een visie?


Ik ben de zaak gaan omdraaien. In mijn ervaring willen de meeste managers oprecht communicatiever zijn. Dat zorgt er nl. voor dat hun mensen plezier houden in hun werk. Vanuit die ervaring ben ik gaan bepalen hoe je managers in een grote organisatie kunt bereiken. Zo ben zijn ik op een “online winkel” gekomen met een werkstroomafhandeling om de diensten voor alle managers bestelbaar te maken. Dat systeem hebben wij gemaakt en het is zo opgezet dat het makkelijk is aan te passen aan elke huisstijl.

We hebben bovendien de kennis hoe je de winkel succesvol maakt. Je moet uitgaan van de operationele behoefte die managers hebben. Je speelt daar op in met informatie, formats en communicatiemogelijkheden waarmee de onderneming zich onderscheid. De communicatieafdeling beschikt hier vaak al over. Je moet het op een andere manier aanbieden (meer op basis van participatie).

#Commerce #Communicatie #Personal

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het nieuwe werken is een verzamelterm voor nieuwe afspraken tussen werkgever en werknemer. Vaak komt het uit op de vraag: “mogen we nu thuis werken?” Of het gaat om de invoering van software waardoor

bottom of page